В українській Вікіпедії оголошений тиждень Житомирщини

Coat_of_Arms_of_Zhytomyr_OblastЗ 8 по 25 травня в редактори Української Вікіпедії зосередяться на створенні нових та доповненні існуючих статей про Житомирщину.

До участі в тижні запрошуються всі бажаючі зробити славний внесок в українську культуру і освіту.

Сприяють залученню нових редакторів Молодіжне відділення міжнародної громадської організації «Земляцтво житомирян», громадська організація «Вікімедіа Україна» та PR-агенція Media Brand. Інформаційними партнерами Тижня Житомирщини є Інформаційне агентство «Регіональні Новини» та Сайт розвитку туризму в Україні UkraineCityGyde.com

За словами Юрія Пероганича, директора «Вікімедіа Україна», — метою тематичних обласних «тижнів», які зазвичай тривають від тижня до місяця, є поширення знань про історію і географію областей, їх культурне, економічне, спортивне, громадське, наукове життя.

Голова Молодіжного відділення «Земляцтва житомирян» Петро Щербина повідомив: «Ми запропонували взяти участь в акції членам житомирського земляцтва, студентам ВИШів Житомирщини, журналістам та активістам області. Впевнені, що одного «Тижня Житомирщини» замало і сподіваємося, що робота над статтями у Вікіпедії для розкриття потенціалу нашої рідної області не обмежиться».

PR-агенція Media Brand, ІА «Регіональні Новини» та Сайт розвитку туризму в Україні UkraineCityGyde.com висловили бажання та підтвердили готовність виступити медіа-партнерами тематичних тижнів Української Вікіпедії кожного із регіонів України.

Детальніше:

Довідка:

Українська Вікіпедія – вільна енциклопедія, містить близько 280 000 статей і є найбільшою україномовною енциклопедією і найбільшим колективним твором в Україні. Щоденно в українській Вікіпедії переглядається більше мільйона сторінок. Створювати нові і редагувати існуючі статті у Вікіпедії може кожен — будьте рішучими!

«Вікімедіа Україна» – громадська організація, яка популяризує Вікіпедію в Україні та збирає пожертви на її підтримку.

Опубліковано у Земляцтво Житомирян. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *