Зустріч керівників обласних земляцтв України в ТЦ Агромат

31 січня 2020 року, в рамках координаторства «Ради земляцтв областей та регіонів України», житомирським земляцтвом було організовано зустріч керівників земляцьких організацій України в торговому центрі Агромат.

Голова Ради МГО «Земляцтво житомирян» Запаловський Йосип Антонович відкрив зустріч, привітав гостей та передав слово голові «Ради земляцтв областей та регіонів України» Віктору Вікторовичу Ткаченку, який представив присутнім новообраних керівників Донецького земляцтва, що відновлює свою роботу та приєднується до земляцьких ініціатив по єднанню нашої держави.

Всім було цікаво дізнатися більше про компанію Агромат, оскільки Президент нашого земляцтва Сергій Володимирович Войтенко є співзасновником і генеральним директором цієї організації, тому на початку зустрічі була організована екскурсія по торговому центру, де були показані взірці продукції, розповідалося про особливості виробництва, а також присутні мали можливість отримати відповіді на свої питання.

Далі президент МГО «Земляцтво житомирян» генеральний директор компанії Агромат Войтенко Сергій Володимирович розповів про історію створення та запропонував переглянути фільм про те, як створювався та розвивався Агромат. 27 років назад було засновано підприємство, яке знаходилося в невеликому приміщенні, а сьогодні Агромат є обличчям українського ринку кераміки. Майже всі сучасні інтер’єри в нових будівлях, отелях, ресторанах, стадіонах, торгових центрах та інших приміщеннях використовують плитку та сантехніку від компанії Агромат.

Сергій Володимирович розповів про етапи становлення компанії, та проблеми, які приходилося вирішувати, а далі зустріч перейшла у щире жваве дружнє спілкування, де згадували минуле та дивилися в майбутнє.

Обговорювалися і важливі та нагальні питання, які виникають в житті нашої держави. В нинішні часи особливо потрібно зберігати почуття людяності і земляцький рух це як раз і робить – згуртовує та поріднює, сповідує незмінні людські цінності, такі як порядність, щирість, людяність, взаємопорозуміння, любов та повага.

Ідейний натхненник та керівник, який об’єднав усі земляцькі організації в єдиний земляцький рух Віктор Вікторович Ткаченко високо оцінив активність земляцьких організацій та запропонував організувати окреме засідання «Ради земляцтв областей та регіонів України» по обговоренню та втіленню в життя окремих ідей, які пролунали на цій зустрічі.

В зустрічі також взяли участь перший віце-президент МГО «Земляцтво житомирян», виконавчий директор Барановський В. М., перший заступник голови Ради, віце-президент МГО «Земляцтво житомирян» Нестеров В. Г., член земляцтва, директор ТЦ Світ кераміки Рушелюк Н. П.

Щиро дякуємо всім за гарний настрій та позитивні емоції, отримані від зустрічі!

Пресслужба МГО «Земляцтво житомирян»

Опубліковано у Uncategorized. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *