“Рожнів і рожнівчани”

У березні 2010 року вийшла з друку книжка члена Земляцтва іванофранківців у м. Києві – Миколи Гушула «Рожнів і рожнівчани».

Це історико-меморіальний нарис п’яти поколінь.На базі архівних матеріалів, опублікованих і неопублікованих рукописів, спогадів людей різного віку і власних спогадів, через долю однієї родини простежується доля села Рожнів, його жителів і стисло всієї України від давніх часів до сьогодення.

Автор навчався у Львові, живе в Києві і доторкається у своїх спогадах різних аспектів життя суспільства в часи, про які веде розповідь, зосереджує свою увагу на найцікавішому, пише і про рожнівських вояків УПА, про останнього рожнівського повстанця, який легалізувався (вийшов з підпілля) аж у 1964 році. Книжка закінчується оптмістично – розділом «Рожнівчани сміються».

Видання розраховане на широке коло читачів.<BR>У книжці приведена інформація про історію створення та діяльність Громадської організації «Земляцтво івано-франківців у м. Києві».

Книжку можна придбати у книжковому магазині церкви за адресою: вул. Смирнова-Ласточкіна, 13 або замовити у автора за тел. 067 443 34 52 або 063 180 98 05.

Детальніша інформація на сайті:

http://zemlyakyif.kiev.ua/node/162

Опубліковано у Земляцтво івано-франківців у м. Києві. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *