Львівські мрії…

Чекали-чекали – і нарешті дочекалися! Прекрасного суботнього ранку, 8 червня, звук мотора Якова-Задорожнього сповістив гарну новину –  Львівське товариство у м. Києві разом з друзями вирушає в омріяну прогулянку по Дніпру. Ще не встигли відшвартуватися – а на кораблі вже лунають веселий гомін, дитячий сміх і застільні українські пісні! Без сумніву, земляки вміють не лише добре працювати, але й не гірше забавлятися!:-)

Українські пісні у виконанні гурту „Паничі”, свіже повітря і спільний сніданок ще більше збадьорили подорожуючих. Гарний початок обіцяв не менш чудове продовження, і, всупереч невтішним прогнозам синоптиків, ми були переконані – погода також не підведе!:-)

Поки наші найменші попутники не втомилися, вирішили провести для них конкурс малюнків „Львівська мрія” (над темою, як ви розумієте, думали довго:-)). На наше приємне здивування, робіт було більше, ніж дітлахів:-) А все тому, що не лише малеча постаралася з усіх сил, але й дехто з дорослих охоче долучився до творчої ідеї. Обрати переможців було не важко.., а дуже-дуже важко! Кожна робота була по-своєму гарна, і, звичайно, неповторна. Чудово, що у авторів так багато світлих мрій: екокраїна, солодке місто, дружня громада… За свої старання всі отримали у подарунок іграшкових левенят, а от на переможців чекали ще й солодкі призи від Молодіжного клубу Львівського товариства. Третє місце зайняла робота з гарним-прегарним краєвидом навколо хатинки. Друге – малюнок чудо-дерева: для того, щоб збулася будь-яка мрія (навіть найзаповітніша), достатньо кинути у дупло цукерку!:-) Переможниця  ж намалювала затишну домівку з малятком у колисці, адже у неї вже є три братика, а тепер вона мріє ще про сестричку! Тож ми ще раз мали можливість переконатися у тому, що наші дітки – найталановитіші!

Користуючись нагодою, хочу побажати, щоб кожен з Вас, дорогі друзі, у душі залишався дитиною і якомога частіше дивився на світ дитячими очима крізь призму львівських і не тільки мрій!:-)

За конкурсом та жвавою бесідою ми й не помітили, як причалили до берега о. Великий. Хутко порозкладавши різну смакоту, взялись до пікніку. Перекусивши, довго сидіти на місці ми не змогли! Стрибки у мішках наввипередки, пісенний конкурс, перетягування канату – азарт заполонив навіть, на перший погляд, байдужих до змагань. Кожна з команд справедливо завоювала симпатію вболівальників. Дух справжньої конкуренції спокушав вдаватись до різних витівок та жартів, аби здобути перемогу. Варто лише згадати історичне перетягування канату: чи то вболівальники вже не витримали напруги, чи то вони настільки бажали перемоги для своїх фаворитів, що взялися допомагати одній із команд:-)
Море задоволення отримали також від пісенного конкурсу – відгадувати і злагоджено демонструвати командою уривки з улюблених українських народних пісень було весело. Хоча впоратись з завданням вдавалось далеко не всім, фантазія учасників тут запрацювала на всі 200 %, адже таких фігур коня, дубочків, чорнобрового Іванка і т.п. треба ще пошукати:-)

Непомітно за розвагами пролетів день. Справжня українська дискотека стала гармонійним завершенням подорожі. Гадаю, палуба пароплаву та хвилі Дніпра надовго запам’ятають запаморочливу польку, вишукані па вальсу і нестримні колективні танці!:-)

P.S. Фото заходу можна переглянути тут:
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.554680634570150&type=1
http://m.vk.com/album-25701428_175418857

Ліхтер Мар’яна,
член Ради Молодіжного клубу Львівського товариства.

Джерело: http://www.lviv.kiev.ua

Опубліковано у Львівське товариство | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *