Техніка для АТО

223 вересня відбулася зустріч в приміщенні Чернігівського земляцтва для передачі комп’ютерної техніки: системного блоку, монітора, принтера та ксерокса. Всю цю техніку виконавчий директор чернігівського земляцтва Тетяна Андріївна Літошко та Галина Скрипка підготували для передачі волонтерам в зону АТО. Волонтерами були виконавчий директор Волинського братства та член групи “Бойові швачки”Світлана Соколова та голова групи “Бойові швачки” Олександра Перова. Вищевказана група вже рік активно підтримує воїнів в АТО і безкоштовно шиє білизну.

Раніше ми розказували про передачу від Асоціації земляцьких організацій рулону тканини, ниток та резинки для пошиву білизни. Велика подяка Віктору Вікторовичу Ткаченко та Тетяні Андріївні Літошко за небайдужість та суттєву допомогу для воїнів АТО.

5
6Сьогодні надійшла інформація від батальйону “Бойові швачки”:

https://www.facebook.com/groups/shvachky/780859102041997/?notif_t=group_comment_follow

До розвідників також поїхали комп’ютер, принтер та сканер, люб’язно передані для них Чернігівським земляцтвом м. Києва, за що земляцтву окрема велика подяка від хлопців!!

Маємо надію, що наша скромна допомога хлопцям, буде для них доказом того, що ми знаємо і пам’ятаємо тих, хто насправді відстоює інтереси нашої держави, і не словом, а ділом доводить свою відданість Батьківщині!! Слава Україні!!

11873434_866744436755062_1697876794588208627_n

Бойові швачки під благодійної виставки біля Михайлівського собору.

 

 

Опубліковано у МГО "Волинське братство", МГО "Чернігівське земляцтво" | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *