Відбулися Загальні Збори Асоціації земляцьких організацій

Після тривалої перерви, повязаної з повномаштабним  вторгнення РФ до України і початком воєнного стану, обласні земляцтва вперше зібралися 15 вересня 2022 року на загальні збори «Асоціації земляцьких організацій «Рада земляцтв областей та регіонів України» у місті Києві.

Керівники земляцьких організацій проінформували про свою роботу в період воєнного стану та розповіли, які були здійснені заходи повязані з соціальною підтримкою, різноплановою благодійною допомогою  землякам у місті Києві та у своїх регіонах.

Голова Асоціації земляцьких організацій  Віктор Ткаченко представив нового керівника Івано-Франківського земляцтва – Богдана Струтинського. Богдан Дмитрович – український театральний режисер, педагог та продюсер, директор — художній керівник Київського національного академічного театру оперети, голова Національної спілки театральних діячів України, Заслужений діяч мистецтв України, Народний артист України.

Віктором Ткаченком  були також визначені подальші пріорітетні дії по функціонуванню Асоціації в період воєнних дій, які отримали підтримку і погодження головами земляцтв областей та регіонів України.

Прес-центр Асоціації земляцьких організацій

 

 

Опубліковано у Голова Ради Земляцтв, Події, Рада Земляцтв | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *