Робочі будні

9 серпня 2012 року у приміщенні Міжнародного виставкового центру (Броварський пр.15) відбулось чергове засідання Асоціації «Рада земляцтв областей та регіонів України» .
В роботі зібрання взяли участь керівники земляцьких організацій:
Волинської – Д.Курдельчук, В.Фень
Закарпатської – М.Бідзіля
Запорізької – В.Федорченко, Ю.Шикуло та інші
Івано-Франківської – І.Іванущак
Кіровоградської – О.Бондаренко
Львівської – Г.Дерев’янчук
Рівненської – С.Ващук
Слобожанської – В.Павлятенко
Харківської – С.Рева
Херсонської – М.Рожко
Хмельницької – М.Каплун
Черкаської – Б.Пономаренко
Буковинської – Б.Гурбик
Чернігівської – В.Ткаченко, Т.Літошко
Поважним зібранням були розглянуті питання:


Про підтримку клопотання Сосницької районної ради Чернігівської області про присвоєння звання Герой України посмертно видатному українському письменнику, кінорежисеру, громадському діячу
О.П. Довженку. Доповів В.В. Ткаченко
Про план заходів, запланованих на період координаторства (липень-серпень-вересень) ГО «Земляцтво Запоріжжя». Доповів В.К. Федорченко.
Про стан сплати членських внесків членами Асоціації. Поінформував
В.В. Ткаченко.
У розділі Порядку денного «Різне» розглядались питання щодо співпраці з Київською міською державною адміністрацією у рамках виконання спільної Угоди, про  заходи з нагоди святкування Дня Незалежності, про проблеми з оплатою оренди приміщень під земляцькі офіси, які надані комунальним підприємством житлового господарства КМДА.
Керівник Черкаського земляцтва «Шевченків край» Б.Й. Пономаренко запросив представників земляцтв на заходи , які будуть проводитись на батьківщині Т.Г.Шевченка з нагоди відзначення Дня Незалежності України та святкування 15-річного ювілею утворення Черкаського земляцтва.
З усіх розглянутих питань прийняті конструктивні рішення, які будуть виконуватись відповідно до визначених термінів.
Перш, ніж перейти до питань порядку денного, керівники земляцьких організацій виконали процедуру передачі координаторства від Херсонського до Запорізького земляцтва. Це дійство мало відбутись під час перебування представників земляцьких організацій у Запорізькій області на острові Хортиця, однак із-за відсутності керівників Херсонського земляцтва М.П.Рожка та Запорізького – В.К.Федорченка символи координаторства в Асоціації залишались у херсонців.

Опубліковано у Засідання Ради, Рада Земляцтв. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *